Susținere pentru dezvoltarea economiei sociale.

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

Un program menit să ajute la dezvoltarea mediului economic și social la nivel regional dar și la creșterea ocupării forței de muncă în zonă, prin locurile de muncă nou create.

Codul proiectului: 127434

Întâlnire cu grupul țintă în județul Gorj

În zilele de 04.09 și 05.09.2019, Echipa SUSȚIN a organizat două sesiuni de discuții cu persoanele înscrise sau care au avut intenția de a se înscrie la cursurile  de “Antreprenor în economia socială” Cod COR 112032 și „Competențe sociale și civice” , dar și cu cei care doresc să pregătească un plan de afaceri în vederea obținerii finanțații ce le va permite crearea unei întreprinderi sociale.

În plus, au avut loc întâlniri și cu autoritățile locale, printre care se numără Primăria Municipiului Târgu Jiu, unde s-a discutat cu domnul primar Marcel Romanescu, cu Directorul AJOFM Gorj, Romeo Chiriac, dar și cu subprefectul de Gorj, domnul Sorin Arjoca.

Toți cei interesați să aplice fie pentru cursurile GRATUITE, fie pentru SUBVENȚIILE NERAMBURSABILE, sunt rugați să acceseze site-ul oficial al proiectului www.sustin.info – unde se pot face și înscrieri online, sau să contacteze biroul nostru regional.

Birou regional Târgu Jiu:
Adresă: Str. Margaritarului, nr. 34, Județul Gorj
Telefon: 0732 165 709
Program funcționare birou 09.00 – 16.00

Vrei să participi la cursurile programului SUSTIN?
Înscrie-te
Dacă ai întrebări scrie-ne pe sustin@carmistin.ro sau intră la pagina de contact
Contact
Echipă formată din oameni cu experiență în domeniul business-ului
Află mai multe
Află ce documente sunt necesare pentru a te înscrie
Documente