Susținere pentru dezvoltarea economiei sociale.

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

Un program menit să ajute la dezvoltarea mediului economic și social la nivel regional dar și la creșterea ocupării forței de muncă în zonă, prin locurile de muncă nou create.

Codul proiectului: 127434

Informații suplimentare relevante pentru înscrierea în proiect

Inscrierea grupului tinta in proiect este voluntară şi constă în depunerea unui dosar de candidatură.

Selecţia persoanelor din grupul ţintă

se realizează în condiţiile respectării principiului egalităţii de şanse (etnie, sex, religie, dizabilităţi, categorie socială şi orice alt criteriu).

Se recomanda selectarea suplimentara a minimum 30 de persoane de rezervă în vederea completării grupului ţintă, în cazul în care, din motive obiective, unii membrii ai grupului tinta selectaţi renunţă la participarea in proiect.

Ierarhizarea candidaţilor în vederea selecţiei persoanelor din grupul ţintă şi a poziţiilor de rezervă se realizează în ordinea depunerii dosarelor de candidatura in termenul stabilit cu respectarea cumulativa a criteriilor de selecţie.

Prioritate

Vor avea prioritate femeile si persoanele cu domiciliul/resedinta in mediul rural, pana la selectarea numarului minim asumat de cel putin 34 femei si 2 persoane din mediul rural. Astfel, vor fi inscrise in grupul tinta, in ordinea prezentarii documentelor de eligibilitate, mai intai femeile si persoanele din mediul rural, pana la incidenta acestui numar dupa care vor fi inscrise pe principiul primul-venit primul servit celelalte persoane interesate.
Vrei să participi la cursurile programului SUSTIN?
Înscrie-te
Dacă ai întrebări, ne poți contacta la adresa de e-mail: sustin@carmistin.ro sau folosind formularul de mai jos.