Susținere pentru dezvoltarea economiei sociale.

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

Un program menit să ajute la dezvoltarea mediului economic și social la nivel regional dar și la creșterea ocupării forței de muncă în zonă, prin locurile de muncă nou create.

Codul proiectului: 127434

Documente informative

De ce să te înscrii?

Îți oferim un curs în urma căruia vei obține calificarea de ANTREPRENOR SOCIAL

Cod COR 112032 și un Certificat de Absolvire de stat, eliberate de Ministerul Muncii și Justiției Sociale şi Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice sub antetul Autorității Naționale de Calificări, cu recunoaștere la nivel național și internațional. Află mai multe despre antreprenoriatul social.

Vom selecta cele mai bune 29 de planuri de afaceri elaborate

de persoanele formate în cadrul cursului și le vom acorda subvenții pentru înființarea de întreprinderi sociale sustenabile.

  • 4 subvenții a 54.000 euro (pentru înființarea a minim 2 locuri de muncă)
  • 20 subvenții a 69.950 euro (pentru înființarea a minim 3 locuri de muncă)
  • 5 subvenții a 99.950 euro (pentru înființarea a minim 5 locuri de muncă)

Minim 93 de locuri de muncă create

în cadrul celor 29 de întreprinderi sociale înființate.

 

INFORMARE

Vă informăm că proiectul POCU/449/4/16/127434 „Start-up-uri Sociale pentru dezvoltarea sustenabilă națională – SUSTIN”, Cod proiect 127434, a fost momentan suspendat.

Pe durata perioadei de suspendare, în măsura în care veți avea nevoie de clarificări/informații pentru definitivarea PA, vă rugăm să ne contactați pe sustin@carmistin.ro. Consultanții noștri vor reveni cu răspunsuri în cel mai scurt timp. La reluarea activității, vă vom comunica noul calendar de desfășurare a concursului PA.

  Trimite mail
Holler Box