Susținere pentru dezvoltarea economiei sociale.

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

Un program menit să ajute la dezvoltarea mediului economic și social la nivel regional dar și la creșterea ocupării forței de muncă în zonă, prin locurile de muncă nou create.

Codul proiectului: 127434

Stimați participanți, ca urmare a obligativității introducerii unei noi activități de formare de competențe complementare domeniului antreprenoriatului social ce ne-a fost comunicată de reprezentanții Organismului Intermediar dar și a faptului că nu ne dorim să afectăm bună implementare a proiectului prin stabilirea unui calendar foarte strâns pentru finalizarea activităților aferente primei etape, echipa de proiect a solicitat OIR SUD Vest Oltenia și Direcției Generale Programe Europene Capital Uman din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, prelungirea cu două luni a perioadei de implementare a activităților programate în prima etapă.

Răspunsul reprezentanților Ministerului Fondurilor Europene este unul favorabil prelungirii duratei de implementare a proiectului, condiționat însă de faptul că actul adițional prin care se modifică durata de implementare se va putea depune după încetarea stării de alertă, conform  art. 10 al Instrucțiunii nr. 7/15.05.2020 privind stabilirea unor măsuri referitoare la implementarea proiectelor finanțate prin POCU 2014-2020.

Prin urmare, suntem nevoiți să prelungim suspendarea proiectului până la încetarea stării de alertă, moment în care vom reveni către dvs. cu un nou calendar privind realizarea activităților de formare profesională & realizarea, depunerea și evaluarea Planurilor de Afaceri în cadrul competiției prin care vor fi alese cele mai bune 29 de PA pentru finanțare. 

Vrei să participi la cursurile programului SUSTIN?
Înscrie-te
Dacă ai întrebări scrie-ne pe sustin@carmistin.ro sau intră la pagina de contact
Contact
Echipă formată din oameni cu experiență în domeniul business-ului
Află mai multe
Află ce documente sunt necesare pentru a te înscrie
Documente