Susținere pentru dezvoltarea economiei sociale.

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

Un program menit să ajute la dezvoltarea mediului economic și social la nivel regional dar și la creșterea ocupării forței de muncă în zonă, prin locurile de muncă nou create.

Codul proiectului: 127434

Dragi participanți,

Revenim cu cateva mentiuni in legatura conditiile de desfasurare a concursului Planurilor de afacere:

In intervalul 15.02.-17.02.2021 Planurile de afacere si documentele ce compun dosarul de inscriere la concurs vor putea fi transmise fie electronic  la adresa sustin@carmistin.ro, fie in original la adresa: S.C. CARMISTIN INTERNATIONAL S.R.L. București, Sect.1, Șos. București-Ploiești, Nr. 172-176, Willbrook Platinum Business & Convention Center, Clădirea A1, Etajul 2, Biroul nr. 3 și 17. Pe plic se va mentiona: Concurs Planuri de afaceri – Proiect SUSTIN.

Documentele transmise in format electronic in perioada 15.02.-17.02.2021 vor fi transmise obligatoriu in format pdf.  Declaratiile pe proprie raspunedere vor fi semnate olograf iar PA va fi semnat pe fiecare pagina si datat conform Metodologiei de evaluare si selectie a PA publicata pe site-ul proiectului.

Bugetul va fi transmis atat in pdf cat si in format editabil pentru a putea fi mai usos verificat.

Documentele transmise in format electronic vor fi conforme dpdv al formei si  continutului cu documentele depuse in original. In acest sens, va rugam sa anexati dosarului cu documente originale si declaratia atasata –   Anexa 16 DECLARAȚIE pe proprie raspundere privind conformitatea documentelor depuse in format electronic cu cele originale din Metodologia de evaluare si selectie a PA „Antreprenor in economie sociala”.

In intervalul 15.02.2021 – 22.02.2021, participantii vor transmite PA si documentele de inscriere la concurs in original, la adresa: S.C. CARMISTIN INTERNATIONAL S.R.L. București, Sect.1, Șos. București-Ploiești, Nr. 172-176, Willbrook Platinum Business & Convention Center, Clădirea A1, Etajul 2, Biroul nr. 3 și 17. Pe plic se va mentiona: Concurs Planuri de afaceri – Proiect SUSTIN.

PA vor fi transmise in 2 exemplare printate pe o singura fata (semnata si datata) si indosariate.

Subventia va fi acordata in RON, categoriile de subventii fiind stabilite in functie de numarul de angajati:

  • Cat. 1 – 4 subventii a   249.685,20 RON (pentru înființarea a minim 2 locuri de muncă)
  • Cat. 2 – 20 subventii a 323.434,81 RON (pentru înființarea a minim 3 locuri de muncă)
  • Cat. 3 – 5 subventii a 462.148,81 RON (pentru înființarea a minim 5 locuri de muncă)

Cursul Euro de referinta pentru acest proiect impus prin Ghidul Solicitantului, vers. Aug. 2018 este: 1 Euro = 4,6238 RON. Este recomandat sa prezentati ofertele pentru achizitii in RON. In cazul in care acest lucru nu este posibil, ne vom raporta la cursul de referinta mentionat mai sus.

Vrei să participi la cursurile programului SUSTIN?
Înscrie-te
Dacă ai întrebări scrie-ne pe sustin@carmistin.ro sau intră la pagina de contact
Contact
Echipă formată din oameni cu experiență în domeniul business-ului
Află mai multe
Află ce documente sunt necesare pentru a te înscrie
Documente