Susținere pentru dezvoltarea economiei sociale.

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

Un program menit să ajute la dezvoltarea mediului economic și social la nivel regional dar și la creșterea ocupării forței de muncă în zonă, prin locurile de muncă nou create.

Codul proiectului: 127434

Dorim să vă informăm cu privire la etapele ce urmează în implementarea proiectului SUSTIN.

Având în vedere contextul epidemiologic la nivelul întregii țări, considerând reticentă unui număr ridicat de cursanți de a participa la evenimentele de formare programate în acest week-end și luând în calcul recomandările Direcțiilor de Sănătate Publică teritoriale, echipa de proiect a analizat situația curentă împreună cu autoritatea finanțatoare. Astfel, am decis că în cel mai scurt timp să suspendăm activitățile proiectului  pentru o perioada de o lună, începând cu 13.03.2020. Măsură își propune să limiteze în această perioada expunerea persoanelor din GT la evenimente care implică prezența mai multor persoane în spații restrânse, în acord cu recomandările autorităților în domeniu.

Prin urmare, evenimentul de formare profesională programat la Ploiești în week-endul 13.03.-15.03.2020 va fi anulat, urmând a fi reprogramat la o dată ulterioară. Noul calendar de desfășurare a cursului va fi stabilit în funcție de evoluția epidemiologică și de măsurile impuse de autorități și va fi comunicat tuturor cursanților în timp util.

Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a menține această perioada de suspendare la minimum posibil, în contextul actual. Orice amânare a sesiunilor de formare are însă impact în derularea și mai ales în finalizarea etapei 1 a proiectului, care este limitată în timp. Drept urmare această suspendare este în avantajul tuturor, asigurându-ne astfel că derularea programelor de formare și, ulterior, derularea competiției planurilor de afaceri se desfășoară pe aceeași durată despre care ați fost informați la începutul proiectului. Reluarea activităților după perioada de suspendarea se va face din același stadiu în care ne aflăm acum.

Vă mulțumim pentru înțelegere,

Echipa SUSTIN

Vrei să participi la cursurile programului SUSTIN?
Înscrie-te
Dacă ai întrebări scrie-ne pe sustin@carmistin.ro sau intră la pagina de contact
Contact
Echipă formată din oameni cu experiență în domeniul business-ului
Află mai multe
Află ce documente sunt necesare pentru a te înscrie
Documente