Susținere pentru dezvoltarea economiei sociale.

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

Un program menit să ajute la dezvoltarea mediului economic și social la nivel regional dar și la creșterea ocupării forței de muncă în zonă, prin locurile de muncă nou create.

Codul proiectului: 127434

Vizita Experților în județele Ialomița și Călărași

În data de 12.09.2019, Echipa SUSȚIN a avut întâlniri  cu autoritățile locale din Slobozia si Calarasi in vederea promovarii Proiectului “Start- up- uri Sociale pentru dezvoltarea sustenabila nationala – SUSTIN”. Astfel, au fost organizate intalniri cu autoritatile locale: AJOFM Ialomita, AJOFM Slobozia, Directia de Asistenta Sociala Slobozia, Primaria orasului Slobozia, Primaria orasului Calarasi, Directia de Asistenta Sociala Calarasi AJOFM Calarasi in vederea afisarii informatiilor legate de proiectul ”Start-up-uri Sociale pentru dezvoltare sustenabilă națională – SUSTIN” (cod MySMIS: 127434), proiect cofinanțat de UNIUNEA EUROPEANĂ din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, pentru atragerea de noi candidati pentru grupul tinta al proiectului.

Pe langa afisarea in sediile primariilor ni s-a propus si o colaborare pentru promovarea pe pagina de Facebook a Primarie Calarasi a proiectului ”Start-up-uri Sociale pentru dezvoltare sustenabilă națională – SUSTIN” (cod MySMIS: 127434). Am primit contactul responsabilului cu promovarea institutiei in spatiul online, pentru a primi materialele de promovare pe Facebook a paginii destinate proiectului ”Start-up-uri Sociale pentru dezvoltare sustenabilă națională – SUSTIN” (cod MySMIS: 127434).

Intalnirile au fost dupa cum urmeaza:

 • Slobozia:
  • ANOFM Ialomita – Inspector Nicolae Liliana
  • AJOFM Slobozia – Director adjunct Ramona Ionescu
  • Directia de asistenta sociala – Sef servicii Luminita Munteanu
  • Primaria Slobozia – Viceprimar Musat Gabriel
 • Calarasi:
  • Primaria Calarasi – Viceprimar Musat Gabriel
  • Directia de asistenta sociala – Director executiv Claudia Stanca
  • AJOFM Calarasi
   • Director executiv Claudia Stanca
   • Consilier superior Mariana Vasile

Directorul DAS Slobozia si-a manifestat disponibilitatea de a ne ajuta sa promovam Proiectul la nivelul Centrelor de Asistenta Locala din subordine.

Viceprimarul Sloboziei a venit cu recomandarea de a contacta persoana responsabila / administratorul de cont de Facebook al Primariei in persoana dnei Adriana Stoica pentru a ne promova Proiectul.

Catre Primaria Calarasi, Viceprimar Ivascu Viorel, a fost trimisa si o cerere in vederea aprobarii afisarii informatiilor despre proiect in cadrul Primariei Calarasi.

Catre toti cei cu care am discutat se va face un mesaj de follow-up, in vederea cuantificarii impactului pe care l-a avut promovarea facuta in cadrul institutiilor

Toți cei interesați să aplice fie pentru cursurile GRATUITE, fie pentru SUBVENȚIILE NERAMBURSABILE, sunt rugați să acceseze site-ul oficial al proiectului www.susțin.info – unde se pot face și înscrieri online, sau să contacteze biroul nostru regional.

Cu reprezentantii AJOFM Slobozia si Calarasi s-a discutat chiar despre posibiliatea incheierii unui protocol de colaborare, pentru a putea furniza catre Expertii Formare si selectie GT din cadrul proiectului baza de date cu persoanele neocupate, in cautarea unui loc de munca.

Vrei să participi la cursurile programului SUSTIN?
Înscrie-te
Dacă ai întrebări scrie-ne pe sustin@carmistin.ro sau intră la pagina de contact
Contact
Echipă formată din oameni cu experiență în domeniul business-ului
Află mai multe
Află ce documente sunt necesare pentru a te înscrie
Documente